Wat zijn FLASH 2.0 vraag en antwoord kaarten?

Geïnspireerd door de flashcards die gebruikt worden in landen zoals de Verenigde Staten en Engeland, lanceert OXFORD Flash 2.0 flashcards die ideaal zijn om mee te studeren.

Het principe is simpel: het zijn kleine kaartjes waar je de vraag op de voorkant schrijft en het antwoord op de achterkant. Met deze kaartjes studeer je in horizontale vorm en bestudeer je eenvoudig teksten, definities, datums en wiskundige formules, in het kort, allerlei verschillende dingen.

OXFORD flashcards bieden je:

Heel veel keus …

  • 12 verschillende kleuren en dankzij de witte ondergrond, heel makkelijk te lezen.
  • 2 formaten (afhankelijk van de hoeveelheid benodigde informatie op het kaartje)
  • 3 soorten liniëring (geruit, gelijnd of blanco) afhankelijk van de soort informatie (teBekijk de OXFORD FLASH 2.0 vraag en antwoord kaarten

Studeer waar en wanneer je wilt …

Met de OXFORD Flash 2.0 flashcards studeer je waar en wanneer je wilt. De flashcards zijn te gebruiken met de gratis SCRIBZEE® app, die automatisch je kaarten scant, opslaat en sorteert op kleur op je smartphone.

Een quiz mode …

Gebruik de SCRIBZEE® quiz mode en maak het bestuderen van je Flash 2.0 flashcards leuk! De app laat je zien welke kaarten je al kent en welke je nog eens moet leren. Zo kun je je concentreren op de kaarten die je nog niet goed begrijpt en bespaar je een hoop tijd.