Retouren

Retour beleid – Oxford Revision webshop 

Ben je niet tevreden of heb je per ongeluk het verkeerde besteld? Dit vinden wij buitengewoon vervelend, maar het is uiteraard geen probleem. Je kunt je bestelling namelijk zonder problemen naar ons retourneren. Neem hiervoor altijd contact met ons op via: revision.bnl@hamelinbrands.zendesk.com

Je hebt een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen je product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je kunt het product alleen retourneren als het ongebruikt is en, indien mogelijk, nog in de originele verpakking zit. Voor het retourneren van de bestelling zijn de kosten voor onze rekening. Om hiervan gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk van tevoren contact op te nemen met ons via: revision.bnl@hamelinbrands.zendesk.com Wij zullen ook het openstaande bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.  

Retourneren van je bestelling kan door onderstaand retourformulier ingevuld toe te voegen aan de bestelling en deze retour te sturen naar onderstaand adres: 

Retouradres: 

Oxford Revision Shop 
Celsiusweg 35B 
5928 PR Venlo 
+31 (0)77 373 15 51 
revision.bnl@hamelinbrands.zendesk.com

Retourformulier: 

Ik deel Oxford Revision Shop hierbij mede, dat ik de overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende Oxford product(en) met het volgende ordernummer herroep: 

Ordernummer: 
Besteld op: 
Ontvangen op: 
Naam: 
Adres: 
Handtekening: