Cool to school!

Deze blogpost is geschreven door Stephanie De Groeve. Momenteel leerkracht lager onderwijs in Oost-Vlaanderen.

De zomervakantie loopt stilletjes aan op z’n einde. Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar? Of toch nog net niet? Moet je last minute nog wat schoolartikelen aanschaffen? Ben je zeker dat je alles in je boekentas hebt zitten?

Ik heb alvast een top vijf gemaakt van Oxford producten die zeker een plaatsje in jouw boekentas verdienen. Deze producten maken van jouw schooljaar een TOP jaar!

Collegeblok

Noteren, noteren, wie z’n best doet zal het leren! Goed opletten tijdens de lessen gaat het best met het maken van aantekeningen. Iets doorstrepen, verbeteren of aanpassen alles kan, want met dit collegeblok mag je er gerust van zijn dat het papier niet doordrukt. Ook ideaal voor dromerige krabbels...

Etui

Bij Oxford hebben ze superleuke etuis in vijf trendy kleuren. Er zijn ronde en vierkante etuis. Ideaal om te matchen bij de notitieboeken. En…. Ze zijn zo gemaakt om rond je notitieboek te glijden met behulp van een elastiek die bevestigd is aan de etui.

Task manager

Niks zo handig als takenlijstjes! Overzichtelijk noteren wat je allemaal moet doen en dan het zalige gevoel als je iets hebt afgewerkt en kan afvinken van je lijstje. Deze task manager is heel handig in gebruik.

Vocabulary coach

Bonjour ! Hello ! Guten Tag! Het aanleren van een nieuwe taal is vanaf nu kinderspel met deze vocabulary van Oxford. Hoe werkt het? Je schrijft aan de ene kant het Nederlandse woord en aan de andere kant de vertaling. Met behulp van het bijgeleverde papiertje kan je gemakkelijk de vertaling af dekken en de woordjes woord voor woord afgaan. Niet spieken! Bonne chance!

Flashcards

Het laatste op je lijstje zijn deze flashcards. Zeer handig om je leerstof in te studeren. Je noteert aan de ene kant het begrip en aan de andere kant de betekenis of verwoording. Je kan jezelf op deze manier makkelijk overhoren. Ideaal om onderweg naar school nog even te herhalen tijdens de busrit of treinreis.

Met deze Oxford producten in jouw boekentas ben je helemaal klaar voor de start van het nieuwe schooljaar. De enige stress die je nu nog hebt, is het kiezen van de juiste kleur. Veel succes! 😉