Terug naar school in stijl: Ontdek het handige materiaal van Oxford!

Deze blogpost is geschreven door Kim Schelfaut; momenteel lerarenopleider bij Odisee Hoge school. Volgend academiejaar start ze als opleidingshoofd van de opleiding Ontwerp en productietechnologie bij Odisee Hoge school in Gent. 

Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde. Rapporten op halen, alles afwerken. Maar toch denken we ook al wat vooruit naar volgend schooljaar. Als toegewijde juf ben ik altijd op zoek naar handige hulpmiddelen om het leerproces van mijn leerlingen te verbeteren. In deze blogpost wil ik graag het geweldige materiaal van Oxford met jullie delen. Of je nu een leerling bent die georganiseerd wil blijven, je woordenschat wilt vergroten of gewoon op zoek bent naar stijlvolle schoolbenodigdheden, Oxford heeft het allemaal! Lees verder om geïnformeerd, geïnspireerd en geamuseerd te worden door deze fantastische producten die je schoolervaring naar een hoger niveau tillen.

Task Manager: Laten we beginnen met een essentieel hulpmiddel voor elke leerling: de Oxford Task Manager. Met deze slimme planner kun je al je taken effectief beheren. Het helpt je prioriteiten te stellen, deadlines bij te houden en je voortgang te volgen. Deze gebruik ik zelf ook, de tips en trics in de task manager helpen je alvast op weg.

Collegeblok: Een goede basis leggen voor je succes begint met het maken van goede aantekeningen. Oxford collegeblokken zijn van uitstekende kwaliteit en bieden verschillende indelingen om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu ruitjes, lijntjes of blanco pagina's verkiest, met deze collegeblokken kun je je gedachten ordenen en belangrijke informatie vastleggen tijdens de lessen.

Flashcards: Het memoriseren van belangrijke concepten en woordenschat wordt leuk met Oxford flashcards. Deze kleurrijke en duurzame kaartjes maken het leren interactief en boeiend. Schrijf belangrijke feiten, definities of woorden op de flashcards en gebruik ze als een leuke studiehulp. Je kunt ze gemakkelijk meenemen in je Oxford-rugzak of etui, zodat je altijd kunt oefenen, waar je ook bent.

Vocabulary Coach: Wil je je woordenschat verbeteren en je taalvaardigheid ontwikkelen? De Oxford Vocabulary Coach is de perfecte metgezel. Deze collegeblok is uitgerust met kolommen en een sheet sheet die je kan versteken. Zo kan je gemakkelijk oefenen.

Rugzakken en Etuis: Niet alleen functionaliteit, maar ook stijl is belangrijk op school. Oxford biedt trendy en duurzame rugzakken en etuis die je schooloutfit compleet maken. Met voldoende ruimte voor al je schoolbenodigdheden en een stevig ontwerp om lang mee te gaan, zijn deze accessoires de perfecte metgezel voor een succesvol schooljaar.De etuis zijn bovendien uitgerust met een rekker zodat ze perfect rond je collegeblok kunnen om handig en snel mee te nemen.

Met het handige materiaal van Oxford kun je het nieuwe schooljaar in stijl beginnen. Of je nu je taken wilt beheren, aantekeningen wilt maken, je woordenschat wilt verbeteren of gewoon wilt genieten van trendy schoolbenodigdheden, Oxford heeft voor elk wat wils. Laat je inspireren en maak van volgend schooljaar een onvergetelijk succes! Vergeet niet om een kijkje te nemen op de website van Oxford en ontdek welke producten het beste bij jou passen. Veel plezier en succes op school, maar nu eerst genieten van de vakantie.