Earth Day: Celebrating Our Planet

Earth Day is een jaarlijks evenement dat op 22 april wordt gevierd om steun te betuigen aan de bescherming van het milieu. Het is een dag die ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen en welk effect onze handelingen op het milieu hebben. Oxford staat ook graag stil bij deze dag. Duurzaamheid is voor Oxford één van de belangrijkste peilers en we zullen altijd ons milieu zo goed als mogelijk te beschermen. 

Op deze dag nemen mensen over de hele wereld deel aan activiteiten zoals het planten van bomen, het opruimen van afval en energiebesparing. Deze activiteiten helpen onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Oxford brengt kistjes met appels rond bij verkooppunten om deze dag te benadrukken. 

Laten we, nu we dit jaar Earth Day vieren, even stilstaan bij onze eigen acties en hoe we een positieve impact op het milieu kunnen hebben. We kunnen beginnen met eenvoudige veranderingen in ons dagelijks leven, zoals het gebruik van herbruikbare tassen en waterflessen, vermindering van het energieverbruik en ondersteuning van milieuvriendelijke initiatieven. En natuurlijk het kopen van duurzame notitieboekjes ;-)

Samen kunnen we een verschil maken en onze planeet helpen beschermen voor toekomstige generaties.

Happy Earth Day!